Bedrijfsprofiel

Snarum Gartneri is een Noorse kruidenproducent net buiten Oslo. Ze zijn een van de grootste producenten van verse kruiden in Noorwegen.

null

Hans Erik Fuglerud

Snarum Gartneri

“We gebruiken Agro-Pure al sinds we hier begin jaren 90 zijn begonnen met onze productie en voor ons is het de belangrijkste bescherming tegen verontreiniging en ongedierte in onze productie.”

Product Dat We Hebben Gebruikt

Snarum gebruikt de geïntegreerde versie van het Agro-Pure systeem dat in 1995 is gebouwd. Dezelfde sterilisatietechnologie die in dat geïntegreerde systeem wordt gebruikt, wordt ook gebruikt in het Agro-Pure-model in de 20- of 40-voetcontainer die we momenteel te koop aanbieden.

Onze oplossing

De Agro-Pure is een geautomatiseerd sterilisatiesysteem dat ervoor zorgt dat de producent alle ongewenste plagen of ziekten op zijn apparatuur kan uitroeien. Door warmtebehandeling met waterdamp krijgt de producent een systeem dat vrij is van chemicaliën en garandeert dat al zijn apparatuur dezelfde behandeling heeft gekregen.

Onze resultaten

  • Volledig geëlimineerd gebruik van chemicaliën
  • Weinig tot geen Pythium-infecties
  • Minder besmetting
  • On-site sterilisatie zonder extern bedrijf te hoeven raadplegen
  • Hergebruik van apparatuur en dus kostenbesparing

Download Case Study

Download onze case study in PDF formaat en leer meer over hoe onze oplossing onze klant heeft geholpen met het overwinnen van hun uitdagingen.

Case Study

Heeft u nog vragen?

Contact ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze Moleda nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte! Meld je via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.