Bedrijfsprofiel

Wiig Gartneri is een Noorse groenteproducent aan de westkust van Noorwegen die werd opgericht in 1937. Zij zijn één van de grootste groenteproducenten in Noorwegen met 6 hectare aan kassen. Ze produceren bloemen en een breed scala aan tomaten- en komkommerrassen.

null

Frode Ringsevjen

Productie Manager WIIG Gartneri

Wij vertrouwen al meer dan 20 jaar op de Agro-Pure stoomsterilisatieoplossing, het is onze belangrijkste preventieve methode voor veilig hergebruik van containers en ander materiaal.’’

Product Dat We Hebben Gebruikt

Wiig Gartneri gebruikt de elektrisch aangedreven 40-voet versie van de Agro-Pure. Onze klant heeft de Agro-Pure al meer dan 20 jaar in de productie.

Onze oplossing

De Agro-Pure is een geautomatiseerd sterilisatiesysteem dat ervoor zorgt dat de producent elk ongewenste plaag of ziekte op zijn apparatuur kan uitroeien. Door een warmtebehandeling met waterdamp van 75℃ krijgt de producent een systeem dat vrij is van chemicaliën en garandeert dat al zijn materiaal dezelfde behandeling heeft gekregen.

Onze resultaten

Als gevolg van het gebruik van de Agro-Pure ervaart Wiig Gartneri verschillende voordelen in hun productie.

  • Weinig tot geen Pythium besmettingen
  • Niet aangetast door ToBRFV
  • Minder besmetting
  • Sterilisatie ter plaatse zonder extern bedrijf te moeten raadplegen
  • Hergebruik van materiaal en dus kostenbesparing

Download Case Study

Download onze case study in PDF formaat en leer meer over hoe onze oplossing onze klant heeft geholpen met het overwinnen van hun uitdagingen.

Case Study

Heeft u nog vragen?

Contact ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

    Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze Moleda nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte! Meld je via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.